Markedsføring af Vestkysten

Partnerskab for Vestkystturisme arbejder for at markedsføre Vestkysten som en samlet destination på markederne Danmark, Tyskland og Norge.

Indsatsen sker gennem deltagelse i eller understøttelse af eksisterende markedsføringsaktiviteter på de prioriterede markeder.

Marked Danmark

Partnerskab for Vestkystturisme markedsfører den danske Vestkyst som en samlet destination på marked Danmark ved at deltage i Elsker Danmark-kampagnen, som Dansk Kyst- og Naturturisme koordinerer. Det har blandt andet udmundet i et selvstændigt site på VisitDenmarks hjemmeside og en grafisk artikel om de mange oplevelser ved Vestkysten, der blev publiceret i BT i sommeren 2017.

Marked Tyskland og Norge

Partnerskab for Vestkystturisme samarbejder med VisitDenmark om markedsføringen af Vestkysten på det tyske og norske marked. I 2017 koordinerede partnerskabet blandt andet besøg af tyske bloggere, hvilket resulterede i et hav af billeder og videoer samt tekster om den danske Vestkyst på Instagram, Facebook, blogs og lignende. Indsatsen bliver videreført i 2018.

Derudover arrangerede partnerskabet i 2017 en række nyhedsindslag (Video News Releases) i norske og tyske medier. En indsats der bar frugt med mange views og spredning til flere internationale nyhedskanaler.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få løbende information om markedsføringsindsatsen på Vestkysten.

Har du spørgsmål til partnerskabets markedsføringsaktiviteter? Kontakt:

Mette Trads sort hvid lille.jpg

Mette Trads Møller Nielsen

Udviklingskonsulent, Partnerskab for Vestkystturisme

mtn@kystognaturturisme.dk

+45 2114 1929

Find Mette på LinkedIn