Partnerskab for Vestkystturisme inviterer til inspirations- og netværksmøde om outdoor-turisme med fokus på MTB den 15. juni 2016.

Partnerskab for Vestkystturisme inviterer i samarbejde med Jammerbugt Kommune til det første inspirations- og netværksmøde om outdoor-turisme med fokus på MTB. Mødet finder sted den 15. juni 2016 kl. 10.00 - 14.00 på Feriecenter Slettestrand og er for erhvervsaktører, lokale turistforeninger og kommuner, der er dedikerede til udvikling af MTB.

Info om netværksmøde

  • Tema: Outdoor-turisme med fokus på mountainbike
  • Dato: 15. juni 2016
  • Tid: 10.00 - 14.00
  • Sted: Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev
  • Tilmeld dig netværksmødet
  • Læs mere om netværket

Program for dagen

10.00 Velkommen og præsentation af deltagere på mødet
10.15 Baggrunden for Partnerskab for Vestkystturisme og netværket
10.30 Outdoor-turisme i et nationalt perspektiv ved Dansk Kyst- og Naturturisme
11.00 Formål og fokus for netværket - hvad skal netværket arbejde for og med?
12.30 Frokost
13.00 Inspirationsoplæg ved Feriecenter Slettestrand, der giver introduktion til deres produkter/faciliteter og fortæller om deres arbejde med produktudvikling. Herefter rundvisning på feriecentret og kort MTB-tur i området for de, som har lyst
14.00 Tak for i dag - der vil her være mulighed for at tage en tur mere i området, hvis man har tid og lyst

Et netværk om MTB-turisme

Inspirations- og netværksmødet vil være det første af mange netværksmøder, som udover at skabe fokus og forventningsafstemning i netværket også vil bidrage til forståelse for MTB- og outdoor-turismen i et nationalt perspektiv, inspiration til kommunalt og privat samarbejde i MTB-regi langs Vestkysten samt idéer til kommercialisering af MTB-turisme.

Tilmelding kan ske via vores hjemmeside eller til Laila Zielke, projektleder i VisitNordjylland for Partnerskab for Vestkystturisme, på laila@visitnordjylland.dk.

Spørgsmål til netværket kan ligeledes henvendes til Laila Zielke på laila@visitnordjylland.dk.